Sondaj Bölümü Zemin İyileştirme ve Doğal Yapı Taşları Bölümü CNC Cad-Cam kapsamında teknik geziler düzenlendi.

Yayınlanma Tarihi: 26-04-2019

25.04.2019 Folkart Vega – Zemin İyileştirme Konulu Teknik Gezi  Gedik mühendislikten Sungur Kedek’in açıklamaları ve Torbalı Meslek Yüksekokulu Sondaj Bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

25.04.2019 Torbalı Meslek Yüksekokulu Doğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümü CNC Cad-Cam dersi kapsamında İTOB Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Toyman Plastik LTD. ŞTİ. firmasına teknik gezi düzenlendi. Gezi kapsamında makine tanıtımı, aralarında ki farklar,  iş yeri çalışma prensipleri ve iş sağlığı, güvenliği konularında bilgilendirme yapıldı. Destekleri için Toyman Plastik LTD. ŞTİ. firması Genel Müdürü Sayın Güven TOYMAN ‘a  Teşekkür Ederiz.